Nu kan du få din egen Downton Abbey-drink

Maggie Smith i Downton Abbey

Maggie Smith i Downton Abbey

Foto: Mega
Om kort tid kommer den længe ventede biograffilm - og indtil da kan vi nyde en helt særlig gin fra slottet i Downton Abbey.

Det smukke Highclere Castle i Hamsphire, England, er blevet verdensberømt som slottet Downton Abbey i TV-serien af samme navn. Her huserer Jarlen af Grantham, Robert Crawley, hans hustru, Cora og døtrene lady Edith, lady Mary og lady Rose - og selvfølgelig ikke mindst familiens kvindelige overhovede, Violet Crawley - alias Maggie Smith - i de fornemme saloner. 

 

Men når kameraerne slukkes, og de kendte skuespillere rejser bort, er det slottets nuværende ejere, Jarlen af Carnavon og hans hustru, der residerer på Highclere. Og de fandt - nærmest ved et tilfælde - ud af, at slottets gamle arkiver gemte på en helt speciel hemmelighed: Opskriften på en gin-coktail, opfundet på slottet i begyndelsen af 1900-tallet.

Highclere Castle
Foto: Mega

Highclere Castle

Berømte fester

- I mange år har Higclere Castle været berømt for sine middage og fester - og vores gin-cocktails, fortæller grevinden af Carnavon. - Det var derfor helt naturligt at vi startede vores egen produktion af en helt særlig gin, baseret på den gamle opskrift.

Den oprindelige cocktail fik bl.a. smag af appelsinskaller og en smule rosmarin - og netop disse ingredienser er sammen med enebær, som har vokset på slottets jorder siden jernalderen, bestanddele i den nye gin fra Hichclere Castle.

Mon ikke Vidolet Crawley ville have sat pris på en sådan drink før dinner?

Lady Carnavon i de smukke stuer på Highclere Castle
Foto: Mega

Lady Carnavon i de smukke stuer på Highclere Castle

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?Klik her og læs hvordan

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden