7. aug. 2020
Af Niels Burgos

Nu kommer der en ny "Dirty Dancing" i biografen

Patrick Swayze og Jennifer Grey i "DIrty Dancing"
Patrick Swayze og Jennifer Grey i "DIrty Dancing"
Foto: Mega
Skuespilleren fra den originale film, Jennifer Grey, er igen med på rollelisten.

Detaljerne er endnu sparsomme - men nu er det omsider bekræftet: Der kommer en ny udgave af den legendariske biograffilm "Dirty Dancing". Rygterne har svirret længe - og direktøren for filmselskabet Lionsgate, Jon Feltheimer, beskriver det som "Hollywoods dårligst bevarede hemmelighed".

. Men brikkerne er nu faldet så meget på plads, at nyheden slippes ud. Manuskriptet er skrevet, pengene er fundet - og selveste Jennifer Grey, der spillede Frances "Baby" Houseman i den originale udgave, skal både producere og være på rollelisten. Hvilken rolle, den nu 60-årige Grey skal spille, er endnu ikke oplyst. Det vides heller ikke, hvem der overtager Patrick Swayzes rolle som filmens Johnny Castle.

Den første "Dirty Dancing"-film havde premiere i 1987 - og indtjente over en milliard kroner ved billetlugerne. En kæmpe succes i lyset af, at den havde kostet blot 30 millioner kroner at lave. Filmen vandt en Golden Globe for sangen "(I've Had)The Time of My Life" - og både Jennifer Grey og Patrick Swayze var nomineret til en Golden Globe for deres roller.

"Det bliver præcist den romantiske, nostalgiske film, som fans har ventet på", siger fillmselskabets direktør om projektet.

Læs mere om: