Tirsdag, 14. juli 2020 — af Karina Didriksen

Olivia Newton-John støtter John Travolta: Mit hjerte er knust

Olivia Newton-John.
Olivia Newton-John.
Foto: MEGA
”Grease”-stjernen Olivia Newton-John er i dyb sorg over, at hendes veninde og kollegaen John Travoltas hustru, Kelly Preston, er død af kræft.

Olivia Newton-John støtter sin gode ven og ”Grease”-kollega John Travolta, som den 12. juli mistede sin elskede hustru, Kelly Preston, til brystkæft.

Den 71-årige australske skuespiller kæmper selv mod brystkræft, og hun udtrykker sin store sorg over det tragiske dødsfald.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Kelly Preston var en strålende, varm og blid sjæl – en kærlig, hengiven hustru, mor og kær ven. Mit hjerte er knust for John, Ella og Ben. Ingen ord kan beskrive min sorg over familiens tab. Kellys lys skinner klart i hendes smukke børn, skriver Olivia Newton-John ifølge Daily Mail på Instagram.

Ramt af kræft tre gange

Olivia Newton-John har bevaret et nært forhold til John Travolta, efter at de i 1978 medvirkede i filmsuccessen ”Grease” som Danny Zuko og Sandy Olsson.

Foto: MEGA

Han har også været en stor støtte for sin skuespilkollega, som allerede tilbage i 1992 blev ramt af brystkræft for første gang.

I 2013 fik Olivia Newton-John konstateret kræft i sin ene skulder, og i 2018 vendte brystkræften tilbage.

Har det rigtig godt

Olivia Newton-John fortalte tidligere på året åbent om sin kamp mod kræften.

- Jeg har det rigtig godt. Tak for jeres kærlighed og støtte, det sætter jeg virkelig pris på. Min sidste MRI-scanning viste, at kræften skrumper ind og enten forsvinder eller forbliver det samme. Jeg lever fint med det og har det skønt, fortalte ”Grease”-stjernen i februar ifølge Hello Magazine.

Hendes veninde Kelly Preston døde af kræft blot 57 år gammel. Ud over ægtemanden John Travolta efterlod hun sig børnene Ella, 20, og Benjamin, 9.

Foto: MEGA

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden