16. feb. 2017
Af Birgitte Engen

Opfølger til den romantiske film Love Actually på vej

 Colin Firth, Emma Thompson, Bill Nighy
Emma Thompson som det glade centrum mellem medspillerne Colin Firth og Bill Nighy til premieren på "Love Actually" i London i november 2003.
Foto: AOP
Holdet fra “Love Actually” indspiller en 2'er. Det sker til fordel for velgørenhed, men der er et lille twist ...

Filmen "Love Actually" er fra 2003, men den ligger stadig højt på rigtig mange menneskers liste over yndlingsfilm.

Det skyldes formentlig både den søde, romantiske handling og den fantastiske flok stjerneskuespillere, der medvirker. For eksempel Colin Firth, Keira Knightley, Bill Nighy, Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson og Rowan Atkinson - bedre kendt som "Mr. Bean".

"Love Actually 2" bliver en kortfilm

Filmen bliver da som regel også genudsendt på mindst en TV-kanal hvert år i december, men hidtil har alle medvirkende afvist, at der nogensinde kommer en "Love Actually 2".

Men man skal aldrig sige aldrig - for når det gælder velgørenhed, kan mange umulige ting alligevel lade sig gøre.

LÆS MERE: Hugh Grant er blevet far til fire

Derfor kommer der nu en kortfilm som opfølger til den originale film, og den bliver ligesom originalen både skrevet og instrueret af Richard Curtis.

Skal indspille penge til fattige børn

Filmen får premiere den 24. marts på BBC i Storbritannien og to måneder senere i USA. Begge steder sker det under TV-shows i anledning af "Red Nose Day", hvor der samles penge ind til fordel for fattige børn.

Forfatteren Richard Curtis udtaler til magasinet Vanity Fair, at han aldrig før har overvejet at lave en egentlig 2'er til "Love Actually". Men at han synes, det kunne være sjovt at indspille 10 minutter om, hvor filmens personer er henne i dag.

- Vi er glade og taknemmelige over, at så mange af skuespillerne har lyst til og mulighed for at medvirke, siger Richard Curtis, som også lover, at filmen nok skal blive sjov.

Læs mere om: