Fredag, 13. november 2015 — af af John Lautrup

Orlando Bloom i glad gensyn

Ringenes herrer
Orlando Bloom og Sir Ian McKellen (t.h.)
Foto: AOP
Orlando Bloom og Sir Ian McKellen viede otte år af deres liv til at indspille "Ringenes Herre"-triologien. De vandt også hinandens venskab.

I vrimlen af kendte skuespillere styrede Orlando Bloom og Sir Ian McKellen direkte mod hinanden og et ordentligt kram, da de mødtes til en gallamiddag i London. De to blev nære venner under optagelserne af "Ringenes Herre"-filmene, hvor Sir Ian McKellen spillede Gandalf,  og Orlando Bloom lagde krop og stemme til Legolas Greenleaf. 

Bød formue for en middag

Gallamiddagen i Park Theatre var et velgørenhedsarrangement, hvor gæsterne kunne donere penge til teatret og musikscenen i Finsbury Park. Foruden de to herrer fra filmene om ringene deltog blandt andre Gillian Anderson fra "X-Files"-serien og Derek Jacoby. Der blev samlet over 100.000 engelske pund ind. En anonym køber bød for eksempel 12.000 pund for en middag hjemme hos skuespilleren Benedict Cumberbatch. 

De tre film om "Ringenes Herre", baseret på romanen af J. R. R. Tolkien, havde premiere i 2001, 2002 og 2003. De er instrueret af Peter Jackson og blev optaget i hans hjemland, New Zealand. Vores egen halvdanske Viggo Mortensen havde en stor andel i successen med sin rolle som Aragorn.  

Læs mere: Orlando Bloom i nærkontakt med Noomi Rapace

 

Orlando Bloom og Ian McKellen sammen med Viggo Mortensen i "Ringenes Herre".
Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden