Onsdag, 23. december 2020 — af Julie Lund Rosenfeldt Isen

Overraskende fact om Love Actually: Det ville du aldrig have troet

Thomas Brodie-Sangster og Keira Knightley
Thomas Brodie-Sangster og Keira Knightley
Foto: MEGA
Der er mange personer med i den skønne julefilm, men to af dem har mere tilfælles, end du måske lige ville have gættet …

Filmen ”Love Actually” er en af de helt store juleklassikere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I julefilmen følger vi en række forskellige historier om mennesker, der er på jagt efter kærligheden på den ene eller den anden måde.

Blandt andet møder vi Juliet, spillet af Keira Knightley, der bliver gift med Peter i starten af filmen, og som senere finder ud af, at mandens bedste ven, Mark, er hemmeligt forelsket i hende.

Det kulminerer i en af filmens mest mindeværdige scener, hvor Mark erklærer Juliet sin store kærlighed ved at vise hende en række skilte med søde ord på.

I en anden fortælling møder vi den lille dreng Sam, spillet af Thomas Brodie-Sangster. Han er forelsket i Joanna, som går på hans skole, og som skal synge til julekoncerten.

For at komme tæt på hende lærer han at spille trommer, så han kan spille med i bandet til koncerten og dermed måske vinde hendes hjerte.

Det meget overraskende fact skal findes i disse to personer. For selv om det i filmen virker, som om de to karakterer Juliet og Sam aldersmæssigt er langt fra hinanden, så er de det faktisk ikke i virkeligheden.

Da filmen blev optaget, var Thomas Brodie-Sangster nemlig 13 år, mens Keira Knightley var 18 år. De var altså begge teenagere under optagelserne af filmen.

Thomas Brodie-Sangster er nemlig født den 16. maj 1990 og Keira Knightley den 26. marts 1985.

Når man ser ”Love Actually”, er det i hvert fald slet ikke til at gætte, at der kun er fem års forskel på de to skuespillere!

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden