Mandag, 26. maj 2014 - af John Lautrup

Swayzes enke: Patrick Swayzes enke gift igen

Lisa Niemi
Lisa Niemi
Foto: AOP
Patrik Swayzes enke, Lisa Niemi, 57 år, har genfundet lykken. Hun blev søndag gift med en guldsmed.

Den 57-årige Lisa Niemi blev søndag gift med guldsmeden, Albert DePrisco, 58 år. De sagde ja til hinanden i Palm Beach fem år efter, at hun mistede sin mand gennem 34 år, Patrick Swayze - den verdensberømte danser og skuespiller fra blandt andet filmen "Dirty Dancing".  

De nygifte par havde været kærester i et år, før Albert DePrisco gik ned på knæ juleaften sidste år. Lisa Niemi har tidligere fortalt, hvordan hun var fuldstændig knust efter tabet af Patrick Swayze til en ondartet kræftsygdom, men at hun nu er klar til at give alt for kærligheden igen.  

Lisa Niemi mødte Patrick Swayze, da hun 15 år gammel begyndte at tage dansetimer hos hans mor, og de holdt altså sammen i 34 år. Hun har tidligere givet sin opskrift på et sundt og langtidsholdbart ægteskab, og kan hun på ny leve op til den, venter der forhåbentlig hende og Albert DePrisco mange gode år.

- Jeg har venner, som lader til at være ulykkelige i deres forhold. Men generelt kan man sige, at problemet ikke er den anden person. Det er et problem inde i dig selv, og du er nødt til at gøre noget ved din egen ulykkelighed eller frustration eller utålmodighed. En masse menneser fokuserer på de 25 procent, der ikke fungerer så godt i deres forhold i stedet for at fejre de 75 procent, der er godt, siger Lisa Niemi til WebMD the Magazine.

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden