Tirsdag, 26. juni 2012 - af af Juliane Olsen

Penélope Cruz: Sådan holder jeg mig slank

Penélope Cruz

Penélope Cruz

Arkivfoto: AOP
Skuespiller Penélope Cruz sværger til at holde sig slank og sund på den helt naturlige måde

Hun er stadig fristende smuk til trods for sine 38 år, men skuespiller Penélope Cruz afslører i et nyt interview, at hun ikke bruger overdrevne slankekure eller andet pjat for at holde alderen og overvægten på afstand.

Den spanske skønhed fortæller, at hemmeligheden bag hendes smukke ydre blot er, at hun laver hjemmelavet mad dagligt.

- Jeg er en husmor, og det er smukt, det bedste i verden. Jeg ved, hvordan man laver mad, og det er vigtigt at lave frisk mad hver dag. Jeg er ikke på skøre diæter, bare den gode Middelhavskost, som jeg elsker, fordi det er vigtigt at spise godt, siger hun til HELLO!magazine.

Vil slå kvinder

Selv om hun prøver at spise sundt, så er Penélope Cruz da heller ikke nervøs for at blive ældre. Hun har tidligere afsløret, at hun får lyst til at slå kvinder, som er bekymret for deres alder, fordi skuespilleren selv har tænkt sig at byde rynkerne velkommen.

Vil du have BILLED-BLADET hjem til dig?
Klik her og læs hvordan

- Når jeg hører om en kvinde i starten af 30'erne, der er nervøs for at blive ældre, så har jeg lyst til at stikke hende en lussing. Når jeg er 80 år, så ønsker jeg at se mig i spejlet og se en 80-årig kvinde. Min bedstemor havde så mange rynker og hver rynke fortalte en historie. Jeg ønsker at opleve hvert år i mit liv sådan, som det er. Det betyder ikke, at jeg er imod, at nogen får lavet lidt retouchering eller gennemgår plastikkirurgi. Jeg dømmer ikke folk, der gør det. Jeg kan bare ikke lide kvinder, der klager over at blive ældre, siger hun.

Penélope Cruz er netop nu aktuel i Woody Allens 'To Rome With Love', som får dansk premiere den 2. august.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden