Pierce Brosnan inviteret ind på Amalienborg

Pierce Brosnan

Pierce Brosnan

Foto: Martin Høien/BILLED-BLADET
Mens Pierce Brosnan opholdt sig i København under optagelserne til ”Den skaldede frisør”, fik han en stor oplevelse på Amalienborg.

Han elsker billedkunst og maler selv, så det var en ren svir for ham, da filmholdet fik arrangeret en privat fremvisning af billedkunsten på slottet.

- Det var en stor ære, som jeg satte megen pris på, fortæller Pierce Brosnan, som under opholdet faldt hovedkulds for den danske hovedstad.

- Jeg elskede at cykle gennem København søndag morgen. Det var noget af det bedste ved at arbejde på denne film. København er en smuk og meget intim by. Byen byder på vidunderlig og meget sofistikeret mad, og så er der alle de smukke piger, der iler gennem byen på deres cykler, smiler han.

Pierce Brosnan er så glad for hele oplevelsen med at filme i Danmark med et dansk filmhold under ledelse af Susanne Bier, at han ikke vil betænke sig et øjeblik, hvis hun ringer igen.

- Jeg fik fra dag ét den varmeste modtagelse af hele holdet, man kan forestille sig. Det var en skøn opgave. Og jeg tænker i øvrigt ikke på mig selv som en superstar, der ikke kan medvirke i film med små budgetter. Jeg betragter bare mig selv som en arbejdende skuespiller, som er et sted i livet, hvor det handler mere om at udforske min personlighed og den smule talent, jeg måtte have, end i ydre succes, siger han.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden