Pierce Brosnan: Jeg var aldrig god nok som James Bond

Pierce Brosnan.

Pierce Brosnan.

Foto: AOP
Den irsk-amerikanske skuespiller har absolut ikke lyst til at gense sig selv i rollen som Agent 007.

Han blev den femte skuespiller til at portrættere den hemmelige agent James Bond i fire film fra 1995 til 2002, men det var ikke helt nemt for Pierce Brosnan at træde i sine forgængeres fodspor.

Det var især svært for den 60-årige irsk-amerikanske skuespiller at leve op til Sean Connery og Roger Moores mindeværdige præstationer som Agent 007.

- Jeg følte, at jeg var fanget i en tidslomme mellem Roger og Sean. Det var meget svært for mig at forstå meningen med det. Volden var aldrig virkelig, det var meget tamt, og der var ikke noget sandfærdigt ved karakteren – det hele var bare overfladisk. Men det kan også skyldes min egen usikkerhed ved at spille James Bond, indrømmer Pierce Brosnan ifølge The Telegraph.

En forfærdelig følelse

Han spillede Agent 007 i film som ”Goldeneye”, ”Tomorrow Never Dies” og ”Die Another Day”, og det er film, som aldrig vil blive vist i skuespillerens hjem.

- Jeg har overhovedet ingen lyst til at se mig selv som James Bond, for min præstation er aldrig god nok. Det er en forfærdelig følelse, konstaterer Brosnan.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden