Fredag, 7. april 2017 — af Karina Didriksen

Pierce Brosnan taler ud om sin store sorg

Pierce Brosnan.
Pierce Brosnan.
Foto: AOP
Hollywood-stjernen Pierce Brosnan mistede både sin hustru og adoptivdatter til kræft. Det har taget hårdt på ham, men troen har hjulpet ham.

Den irske skuespiller Pierce Brosnan har været ramt af stor sorg i sit liv. Han har både mistet en hustru og en adoptivdatter til kræft.

I 1980 giftede han sig med sit livs kærlighed, den australske skuespiller Cassandra Harris, men allerede syv år senere blev hun ramt af livmoderhalskræft. Hun døde blot 43 år gammel i 1991.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

På det tidspunkt havde Pierce Brosnan adopteret hendes to børn, Christopher og Charlotte. Det skete, efter de mistede deres far i 1986. Brosnan og Harris havde også fået sønnen Sean i 1983.

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!
Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

Troen har hjulpet mig

I 2013 blev den tidligere ”James Bond”-stjerne igen ramt af et stort tab. Adoptivdatteren Charlotte døde 42 år gammel af den samme kræftform, som havde taget livet af hendes mor 22 år tidligere.

- Ingen kan flygte fra livets smerte. Men troen har altid hjulpet mig. Jeg er katolik, og troen er alt, du har, når sorgen sender dig ned i det sorteste hul klokken fire om morgenen, og det føles, som om hele verdens byrder hviler på dine skuldre, siger en ærlig Pierce Brosnan ifølge BT til amerikanske Esquire.

LÆS OGSÅ: Pierce Brosnan inviteret ind på Amalienborg

Selv om skuespilleren indimellem kan være tynget af sorg, så er han lykkelig i sit ægteskab med den amerikanske journalist Keely Shaye Smith, som han mødte i 1994.

Parret giftede sig i 2001 og har fået to sønner, Dylan og Paris.

Pierce Brosnan, hustruen Cassandra og adoptivdatteren Charlotte.
Pierce Brosnan, hustruen Cassandra og adoptivdatteren Charlotte.
Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden