Torsdag, 14. februar 2019 - af Niels Burgos

Richard Gere nybagt far: Det skal sønnen hedde

Alejandra Silva, Richard Gere
Alejandra Silva, Richard Gere
Foto: Mega
Den 69-årige hollywoodskuespiller og hans hustru har valgt en navn, der næsten klinger kongeligt.

For kort tid siden blev Richard Gere og hans spanskfødte hustru, Alejandra, forældre til deres første, fælles barn. Det store spanske magasin HOLA!, der har haft tæt forbindelse til parret, siden bladet fik verdensrettighederne til  brylluppet sidste forår, kan nu røbe, hvad den lille ny søn skal hedde.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Næsten ligesom mor

Og parret har valgt et navn, der klinger både kongeligt og internationalt: Alexander. Da den lille søn har forældre fra to kulturer, er det et indlysende navn. Det fungerer på de fleste sprog - også på spansk, hvor han vil hedde Alejandro - meget tæt på moderens fornavn.

Alejandra Silva er 35 år og arbejdede tidligere som PR-agent. Ved brylluppet sidste år i april sagde Richard Gere iflg. HOLA! bl.a. om sin elskede:

Få BILLED-BLADET hjem til dig Se alle vores tilbud her!

"Jeg er den lykkeligste mand i universet. Jeg har giftet mig med en smuk kvinde, følsom og dedikeret til at hjælpe andre. Hun er sjov - og så er hun spansk! Landet med konger og dronninger. Landet med Cervantes og Buñuel. Uovertruffent".

Bruden sagde i sin tale: "Jeg kunne dø af kærlighed. Hver morgen er det første, han spørger mig: Hvordan kan jeg gøre dig lykkelig i dag"?

 

 

 

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden