Torsdag, 26. september 2013 — af Hanne Rask

Richard Gere skal skilles

Carey Lowell og Richard Gere skal skilles
Carey Lowell og Richard Gere
Foto: AOP
Efter elleve års samliv går Richard Gere og og Carey Lowell fra hinanden.

Richard Gere, 64, og hans kone gennem 11 år, Carey Lowell, 52, er flyttet fra hinanden og skal skilles. parret viste sig sammen var ved premieren på hans film Wall Street sidste år, men ifølge en kilde tæt på parret har de været fra hinanden endnu længere. Det forlyder at det er mangel på fælles livsstil, der er årsag til bruddet. Mens Richard Gere er med sin buddhistiske tilgang til tilværelsen glad for sit privatliv, mens Lowell bedre kan lide det mere sociale liv i rampelyset. Det skriver Page six.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Parret var sammen i syv år, inden de giftede sig, og de blev forældre til sønnen, Homer. Der står nu en kæmpe ejendom i Connecticut, der skal deles. Herligheden blev sat til salg i juli måned for den nette sum af omkring 360 millioner danske kroner. Ejendommen har ikke mindre end tolv soveværelser, en stor udendørs pavilion med bålplads, 30 meters strandkant og et tehus. Og så er der masser af værdifuldt indbo, der skal deles.

En kilde siger, at det er uklart, præcist hvornår parret vil indgive skilsmisse. Gere var tidligere været gift med supermodellen Cindy Crawford, mens Lowell har været gift to gange før.

Ingen af de involverede har ønsket at kommentere skilsmissen.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden