Robin Williams:
Robin Williams på afvænningsklinik

Robin Williams

Robin Williams

Foto: AOP
Filmstjernen Robin Williams har indskrevet sig selv på en afvænningsklinik i Minnesota for at fastholde sin vej væk fra alkoholen.

Robin Williams har holdt sig ædru, siden han i 2006 indrømmede, at han er alkoholiker og lod sig indlægge på en afvænningsklinik i Oregon. Men sprutdæmonen raser stadig i kroppen på ham, og efter et travlt år med adskillige filmroller har han valgt at lade sig indskrive på afvænnningsklinikken "Hazelden Addiction Treatment Center" i Minnesota.

Hans talsmand understreger dog, at han ikke er faldet tilbage til flasken.

- Robin har simpelthen efter en lang arbejdsperiode benyttet lejligheden til at finjustere og fokusere på sin fortsatte forpligtelse til at forblive ædru. En forpligtelse, som han er ekstremt stolt af, siger talsmanden til TMZ.

Robin Williams er da heller ikke mere medtaget, end at han under sin ophold på klinikken har skrevet livligt på Twitter om USA's deltagelse i fodbold-VM, som han åbenbart følger tæt.

Indrømmede sit misbrug

Da han i 2006 erkendte sin alkoholisme, meddelte han, at han lod sig indlægge for sin egen og ikke mindst familiens skyld.

Williams indrømmede, at han i slutningen af 70'erne og begyndelsen af 80'erne var havnet i et misbrug af ikke bare alkohol, men også kokain. Og at komikervennen John Belushis død havde været et wake-up-call for ham. Belushi døde af sit misbrug.

Dengang var han stadig gift med Marsha Garces, som han har Zelda Rae, 24 år, og Cody Alan, 21 år, sammen med. De blev dog skilt efter 20 års ægteskab i 2008.

I 2011 giftede Robin Williams sig med Susan Schneider.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden