13. aug. 2014
Af Hanne Rask

Robin Williams' tre børn udtaler sig

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/aopd-061766.jpg
Foto: AOP
Skuespillerens tre børn udtrykker på de sociale medier både deres taknemmelighed og sorg.

På flere sociale medier og via talsmænd udtrykker Robin Williams' tre børn i dag deres taknemmelighed over den store opmærksomhed og støtte de har mødt i forbindelse med deres fars selvmord, men også deres store sorg og chok over, hvordan deres far kunne vælge livet fra.

Sidst de så ham var for tre uger siden, hvor de fejrede hans 63-års fødselsdag.

- Selv om jeg aldrig nogensinde kommer til at forstå, hvordan en så højt elsket mand ikke kunne finde plads i sit hjerte til at blive her, giver det en lille smule trøst at vide, at vi deler vores sorg og tab med millioner. Det hjælper ikke på smerten, men i det mindste ved utallige andre nu, at vi bærer på den, og så mange har tilbudt at hjælpe til at lette på den. Tak for det, skriver 25-årige Zelda Rae Williams ifølge Ekstra Bladet.

Hun er eneste datter af Robin Williams og er skuespiller lige som ham. Derudover efterlader han sig sønnerne Cody Alan og Zachary Pym, som også udtaler sig om deres elskede far.

- I går mistede jeg min far og bedste ven, og verden blev en smule mere grå. Jeg vil bære hans hjerte med mig hver dag. Jeg beder dem, som elskede ham, om at huske ham ved at være ligeså blide, venlige og generøse, som han var. Prøv at bringe glæde til verden, ligesom han gjorde, siger ældstesønnen Zachary Pym Williams.

Og fra hans lillebror Cody Alan Williams lyder det:

- Der findes ikke ord, som er stærke nok til at beskrive den kærlighed og respekt, jeg nærer for min far. Verden vil aldrig blive den samme uden ham. Jeg vil savne ham og tage ham med mig alle steder resten af mit liv, og jeg vil altid se frem til det øjeblik, hvor jeg ser ham igen.

På alle tre børns vegne, sendte datteren, Zelda, en udtalelse gennem den afdøde skuespillers talspersoner. Her skriver hun:

- Min sidste dag med ham var hans fødselsdag, og jeg vil altid være taknemmelig over, at mine brødre og jeg fik lov til at tilbringe den dag alene med ham, hvor vi både udvekslede gaver og grin. Han var altid varm - selv i sine mørkeste øjeblikke.

På et pressemøde i går aftes oplyste det amerikanske politi ifølge Ekstra Bladet, at 63-årige Robin Williams på sin sidste dag havde forsøgt at skære sig i håndleddet, hvorefter han hængte sig i et bælte og blev konstateret død ved kvælning. Den verdensberømte skuespiller var i behandling for en svær depression.

Læs mere om: