Robin Williams var syg, da han døde

Foto: AOP
Skuespilleren havde fået stillet diagnosen begyndende Parkinson.

Det var ikke bare depressioner, alkohol og stoffer, der, som der tidligere har været spekulationer om, fik filmstjernen Robin Williams til at tage livet af sig selv tidligere på ugen.

Nu fortæller hans enke, Susan Schneider, at den berømte skuespiller også havde fået begyndende Parkinson. Det skriver Ekstra Bladet.

I en pressemeddelelse fortæller enken, at Robin Williams ædruelighed var intakt, men at han havde modtaget besked om begyndende Parkinson, hvilket han endnu ikke var parat til at dele med offentligheden.

- Vi håber, i lyset af Robins tragiske bortgang, at andre vil finde styrke til at søge den hjælp og støtte, de behøver, uanset hvilken kamp de gennemgår, så de vil være mindre bange, hedder det i meddelelsen.

Susan Schneider og Robin Williams' tre børn finder i denne svære tid trøst i den store strøm af kærlighed og støtte, de oplever fra de mange, mange mennesker, der har været berørt at Robin Williams' personlighed og mange roller gennem tiden.

På trods af, at skuespilleren var elsket af mange, er planerne dog efter sigende, at hans begravelse skal foregå i stilhed. Den finder sted i San Fransisco, og kun familien og de allernærmeste venner inviteres med, forlyder det.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden