1. aug. 2016
Af Casper Nielsen

Roger Moore indrykker dødsannonce for bonusdatter

Roger Moore, Kiki Moore, Christina Knudsen
Christina med Sir Roger og Lady Kiki Moore.
Foto: AOP
Sir Roger Moore, 88, opfordrer i en rørende dødsannonce for bonusdatteren Christina Knudsen til, at folk giver en donation til nationalparker i Afrika i stedet for blomster.
Sir Roger Moore er i sorg og forbereder den sidste afsked med sin bonus-datter, Lady Kristina ”Kiki” Moores datter, Christina Knudsen, der den 25. juli sov ind efter en lang kamp mod kræft. I weekenden indrykkede Sir Roger og Lady Moore sammen med afdøde Christina Knudsens bror, Hans Christian Knudsen, en rørende dødsannonce i Berlingske med ordlyden: Vor elskede datter og søster Helena Christina Knudsen har tabt sin kamp mod kræften “We will always love you” Sir Roger and Lady Moore Hans Christian Knudsen

https://imgix.billedbladet.dk/untitled-1.jpg
Foto: Faksimile

Støtte i Christinas ånd

Sidst i annoncen opfordrer Sir Roger alle, der vil betænke afdøde Christina, om at gøre det ved at give en donation til nationalparkerne i Afrika. I stedet for at sende blomster til begravelsen, der kommer til at foregå under private former. ”Donationer I stedet for blomster kan gives til Nationalparkrescue.org”, skriver Sir Roger Moore. Christina Knudsen var selv en stor dyreven. Ligesom Sir Roger og Lady Moore har hun med afsky set resultatet, når elfenbensjægere og krybskytter har været med til at udrydde store dele af elefant- og næsehornsbestanden i nationalparker i Afrika. Sir Roger Moore er oven i købet talsmand for Wildlife.org. og taler sammen med blandt andre Sir Michael Caine og Monty Python-komikeren Michael Palin om vigtigheden af at sørge for, at de truede dyr kan få så sikre rammer som muligt. Roger Moore og Kiki ønsker derfor på deres datters vegne, at man ved begravelsen betænker dyrelivet med en donation i stedet for at sende blomster.

Læs mere om: