22. nov. 2011
Af af Ulrik Ulriksen

Roger Moore til BILLED-BLADET: Jeg er imponeret

Kristina Tholstrup og Roger Moore
Kristina Tholstrup og Roger Moore
Roger Moore fortalte om mødet med kronprinsesse Mary og hertuginde Catherine

Roger Moore, 84, er som goodwill-ambassadør for UNICEF dybt engageret i at sætte fokus på hungerskatastrofen i Østafrika, hvor 320.000 børn er i fare for at dø af underernæring.

Netop dette talte Roger Moore med Mary og Kate om til VIP-receptionen, efter at kronprinsparret sammen med Kate og William havde været på rundtur hos UNICEF med verdenspressen som vidner.

Efter receptionen fik BILLED-BLADET helt eksklusivt muligheden for at tale med Roger Moore om hans møde med kronprinsesse Mary og hertuginde Catherine, alias Kate, samt deres bedre halvdele, kronprins Frederik og prins William.

- Det var en god oplevelse at møde de fire kongelige. Jeg er imponeret af dem. Og vi nåede at tale en del om det, vi kan gøre for at sætte fokus på UNICEF's arbejde. Jeg talte med William og Kate om den alvorlige situation i Østafrika og om, hvad vi kan gøre for at hjælpe. De fortalte mig, hvor glade de var for at komme til København for at støtte denne gode sag. De var meget vidende om UNICEF-arbejdet og om situationen i Kenya. Kate og William har været i Kenya mange gange og har venner dér. De blev endda forlovet dér. Så landet ligger deres hjerter nær.

- Jeg hørte først i dag, at kronprinsesse Mary for ikke så længe siden besøgte en flygtningelejr i Østafrika. Det er en fantastisk positiv ting. Og jeg kan godt forstå, at det må have været inspirerende for Kate og William, da de hørte og så, at Mary havde været i Østafrika. Det, synes jeg, er vidunderligt. Og så er det i øvrigt også vidunderligt, at Kate og William her i København for første gang fik mulighed for at møde det danske kronprinspar.

Læs mere om: