22. nov. 2013
Af af Juliane Olsen, NewsDesk, Aller Media

Scarlett Johansson: Jeg skal lade være med at ændre på min forlovede

https://imgix.billedbladet.dk/lost_media/35021.jpg
Foto: AOP
Skuespilleren Scarlett Johansson prøver ikke at påvirke sin bedre halvdel til at være på en bestemt måde.

Den 29-årige skuespiller Scarlett Johansson har fundet kærligheden i den franske journalist Romain Dauriac, som hun for nyligt har forlovet sig med.

Men hun er udmærket selv klar over, at hun prøver at ændre på manden i sit liv. Hun har derfor sat sig for at lære at forstå og respektere ham som person i stedet for at omforme ham efter sit eget ideal.

- Jeg kan afgjort relatere til vanen med at ville have, at din partner på en måde skal passe ind i den form, man har lavet til dem. Vi lægger pres på nogen omkring bare at gøre det på den måde, vi synes, det skal gøres på, siger Scarlett Johansson til magasinet Marie Claire.

Vi udvikler os af forskellene

Hun mener dog, at hun med alderen har lært at tackle netop den side af sig selv.

- Det kræver en masse udvikle og ransagning at forstå, at det er forskellene i forhold, der beriger og styrker forholdet, som får os til at udvikle os som mennesker og partnere. Jeg forstår den overbevisning – jeg ved, at det er noget, jeg er skyldig i, siger skuespilleren.

LÆS PÅ Q.DK: Flirt med andre - det styrker parholdet

Scarlett Johansson er glad for sit arbejde

Scarlett Johansson er dog meget glad i sit personlige og professionelle liv lige i øjeblikket.

Skuespilleren, der tidligere har været gift med Ryan Reynold, er især glad for sin karriere og føler sig velsignet over, at hun kan leve af skuespillet.

- Jeg tror, at jeg altid af natur har været en glad person. Du ved alle har deres øjeblikke, men jeg gør, hvad jeg elsker, og mit job er meget tilfredsstillende, og jeg bliver betalt for det. Jeg bor i New York, jeg bor i Paris, jeg rejser meget. Jeg arbejder med folk, jeg beundrer. Hvad har jeg at klage over?, siger Scarlett Johansson.

Skuespilleren er lige nu aktuel i de danske biografer i filmen Don Jon.

Scarlett Johansson er ekspert i hudsygdomme. Læs hvordan på ELLE.dk

Læs mere om: