25. feb. 2017
Af Ulrik Ulriksen

SE BILLEDERNE: Amal og George Clooney venter tvillinger - her er babybulen

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/16.2.77440595_2.jpg
Foto: All Over Press
De helt store stjerner til Cesar-filmfesten i Paris fredag aften var uden tvivl George Clooney og hans gravide hustru Amal. Parret venter tvillinger.

På en fantastisk galla-aften i Paris fredag aften var den amerikanske filmstjerne George Clooney, 55, og hans gravide kone Amal, 39, i centrum fra det øjeblik, de ankom til den røde løber.

Amal Clooney er gravid og venter tvillinger - en dreng og en pige. Den kommende mor strålede og tiltrak sig maksimal opmærksomhed fra de mange fotografer og reportere langs løberen.

Smuk så Amal Clooney bestemt ud med en fin babybule, der kunne ses tydeligt under den eksklusive Versace-robe med fjerskørt, som hun bar til årets store franske filmprisuddeling, Cesar Awards. Også George så skarp ud i klassisk smoking.

George Clooney hædret i Paris

Amal og George Clooney kan se frem til et helt særligt år, når deres tvillinger kommer til verden. På den store aften i Paris drejede det sig dog også om andet end babyerne inde i Amals mave.

LÆS MERE: George Clooney om at blive far: Det bliver et eventyr

George Clooney modtog nemlig en Æres-Cesar for sin samlede karriere - en hæder, som sjældent tildeles andre end franskmænd.

George Clooneys karriere har da også budt på mange fornemme præstationer, og han har brilleret både som skuespiller, instruktør, manuskriptforfatter og producer.

George Clooney har tidligere vundet en Oscar for bedste birolle i "Syriana" fra 2006, og hans film "Argo" vandt desuden en Oscar som bedste film i 2013.

George og Amal Clooney er spændte

For nylig udtalte George Clooney i et fransk TV-program og også til mediet Paris Match, at han er en smule nervøs over at skulle være far til tvillinger, men at han og Amal først og fremmest er overlykkelige og spændte på at blive forældre for første gang.

Amal Clooney
Foto: All Over
Amal Clooney, George Clooney
Foto: All Over

Læs mere om: