14. aug. 2016
Af Casper Nielsen

SE BILLEDERNE: Halle Berry fylder 50 år

Den tidligere Bond-babe, Oscar-vinder og Susanne Bier-stjerne, runder det skarpe hjørne, men ser ligeså fortryllende ud som altid. BILLED-BLADET har samlet en buket billeder af den smukke skuespillerinde.

Halle Maria Berry er blevet begavet, både med en Oscar-statuette og med titlen ”Bond-girl”. I dag fejrer hun sin runde dag. Det er dog ikke til at se, at den smukke amerikanske skuespillerinde bliver 50 år.

Halle Berry var i 2002 et af klodens hotteste navne. Ikke bare vandt hun en Oscar for ”Monsters Ball”. Samme år rejste hun sig ligeså uforglemmeligt som en venus fra Spaniens iskolde bølger i Cadiz, og gik i land i range La Perla-bikini.

Til stor glæde for Pierce Brosnans Agent 007 – og en hel verdens Bond-fans, der så ”Die Another Day”.

BILLED-BLADET har i dagens anledning samlet et galleri af billeder af den smukke skuespillerinde, som du finder i toppen af artiklen.

Halle Berry fortyllede Susanne Bier

Susanne Bier fik også øjnene op for Berrys talenter. Hun castede hende nemlig i sin film”Things we lost in the fire” fra 2007. Halle Berry er ikke uden humoristisk sans, og har også taget sine mindre heldige præstationer i stiv arm.

Da hun blev indbudt på Harvard University for at blive kåret som »Årets kvinde« i 2008, skrev hun således fem gange på en tavle, at hun bestemt ikke ville lave ”Catwoman 2”. Etteren fra 2004 havde nemlig været et gedigent flop.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Har haft stormomsust privatliv

Halle Berry er datter af engelske Judith Ann Hawkins og afroamerikaneren Jerome Jesse Berry fra Ohio Hendes forældre blev skilt allerede, da hun var fire år.

Selv har hendes privatliv også været stormomsust. Halle Berry blev i 1992 gift med baseballspilleren David Justice. De blev skilt 1996. Anden gang hun blev gift var i 2001 med musikeren Eric Bennet. De blev skilt i 2005

Samme år fandt hun sammen med den fransk-canadiske model Gabriel Aubry, og i 2008 fødte hun datteren Nahla Ariela Aubry.

LÆS OGSÅ: Halle Berry gift med Kylies eks

Halle Berry er opkaldt efter løvinde

Nahla betyder "bi" på arabisk, og det hebraiske navn Ariela betyder "Guds Løvinde". Datteren blev nemlig opkaldt efter løvinden i ”Løvernes Konge” og ”Ariel”, som er navnet på havfruen i filmen ”Den lille Havfrue”. To Disney film, Berry elsker.

I april 2010 gik Berry og Aubry dog fra hinanden. Men i 2010 begyndte Halle Berry at date den franske skuespiller Olivier Martinez, som hun havde mødt i forbindelse med indspilningen af filmen ”Dark Tide” i Sydafrika.

De blev gift i Frankrig d. 13. juli 2013 og senere samme år fødte Halle Berry sønnen Maceo, der i dag er tre år.

LÆS OGSÅ: Halle Berry har født en mirakel-baby

Læs mere om: