Torsdag, 28. juli 2022 - af Stine Schou

Se billederne: Harry Hamlin udråbt til Verdens mest sexede mand for 35 år siden: Nu er han fyldt 70

Skuespilleren Harry Hamlin havde stor succes i serien "Advokaterne". Han holder sig godt, trods han har rundet de 70 år.

I slutningen af 1980'erne sad seere klinet til tv-skærmene, når "LA Law" eller "Advokaterne", som den hed på dansk, tonede frem.

Den amerikanske serie om livet på et advokatkontor i Los Angeles var et hit ikke bare i USA, men også i Danmark. Bag serien stod bl.a. Steven Boncho, der også var manden bag en anden hitserie, nemlig "Hill Street Blues". 

Verdens mest sexede mand

En af seriens karakterer var Michael Kuzak, der var partner i advokatfirmaet McKenzie, Brackman, Chaney and Kuzak. Michael Kuzak blev spillet af Harry Hamlin, der i 1987 blev kåret som "verdens mest sexede mand" af People Magazine.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I dag er Harry Hamlin 70 år gammel. Fra 1979-1983 var han kæreste med Ursula Andress, som blev verdenskendt som den første Bond-babe i "Dr. No" fra 1962. Sammen med hende har Harry Hamlin sønnen Dimitri på 42 år.

Harry Hamlin har giftet sig tre gange. Første gang varede i fire år fra 1985-1989. Her var han gift med Laura Johnson, kendt som Terry Hartford i "Falcon Crest".

Anden gang var fra 1991-1992, hvor han var gift med skuespilleren Nicollette Sheridan, kendt som Edie i "Desperate Housewives".

I 1997 sagde han ja for tredje gang, denne gang til Lisa Rinna, som han har to børn med. Lisa Rinna er bl.a. kendt for sin medvirken i serien "Melrose Place". Parret er stadig gift, og de seneste år har hun medvirket i reality-showet "Real Housewives of Beverly Hills". Parret har to døtre, Delilah på 24 og Amelia på 21 år.

"Advokaterne" kørte i otte sæsoner fra 1986-1994. Hvis du er i det nostalgiske hjørne, kan du gense temaet til serien her.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden