SE BILLEDERNE: Julia Roberts til stjernespækket forlovelsesfest

Julia Roberts

Julia Roberts

Foto: All Over
En perlerække af Hollywoods smukkeste og mest kendte stjerner fejrede veninden Gwyneth Paltrows forlovelse

Når de røde løbere fra Oscar-festen er rullet sammen og gemt væk til næste år, er det sjældent at se så mange af Hollywoods helt store stjerner, som dukkede op, da skuespilleren, 45-årige Gwyneth Paltrow fejrede sin forlovelse med den to år ældre filmproducer Brad Falchuck.

Få BILLED-BLADET hjem til digSe alle vores tilbud her!

Få BILLED-BLADET hjem til dig
Se alle vores tilbud her!

En stor del af filmverdens A-liste med Julia Roberts i spidsen er at tælle blandt parrets venner - og de mødte talstærkt op i Los Angeles Theatre, der dannede rammen om den stjerne-besatte fest.

Gwynteh Paltrow har været kæreste med Brad Falchuck i tre år - og i januar bekendtgjorde parret, at de havde forlovet sig.

Couture-kjole

Den kommende brud havde ikke valgt hvidt eller lyst tøj til lejligheden - og det var et helt bevidst valg, røber stjernens stylist Elizabeth Saltzman til People Magazine. Gwyneth Paltrow ønskede en elegant aftenkjole i bordeaux - og valget faldt på en flot kreation af Giambattista Valli.

Kjolen var næsten identisk med et look, designeren havde skabt til sin couture-forårskollektion 2018. Det dress var dog syet i sort - så designeren havde skabt kjolen i bordeaux til Gwynteh.

Se de kendte gæster i galleriet herunder.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden