Tirsdag, 23. maj 2017 - af Niels Burgos

SE BILLEDERNE: Roger Moore - et fantastisk liv

Han blev 89 år - og opnåede at blive en af verdens største stjerner. Men han bevarede sin elegance og venlighed hele livet.

Det var dengang i 70'erne - med blot en enkelt dansk TV-kanal. Hele familien Danmark sad parate ved fjernsynsmodtagerne, når de velkendte toner fra temaet til "De uheldige helte" indvarslede, at det var tid til at nyt afsnit i TV-serien med det umage makkerpar, den amerikanske playboy Tony Curtis og den britiske gentleman, Roger Moore. En time med humor og drama - og danskerne elskede det.

I dag er de begge væk. Sir Roger Moore døde den 23. maj i en alder af 89 år. Tony Curtis nåede at blive 85 år, da han sov ind i september 2010.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Her har vi samlet et galleri til minde om indbegrebet af den britiske gentleman Roger Moore, der ud over rollen i "De uheldige helte" også brød igennem i TV-serien "Helgenen" - og  indskrev sig i historiebøgerne som den legendariske James Bond. 

Roger Moore fik et nært forhold til Danmark - takket være sit ægteskab med danskfødte Kristina. Han og Kristina var således gæster ved adskillige fester i kongehuset - bl.a. prins Joachims bryllupper med først Alexandra og siden prinsesse Marie.

Galleri: Roger Moore i fotos

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden