Tirsdag, 29. december 2015 — af Luise Marie Bekker

SE BILLEDET: Lykkelig Anne Hathaway viser gravid mave

Anne Hathaway.
Anne Hathaway.
Foto: AOP
Den smukke Oscar-vinder Anne Hathaway kan ikke længere skjule graviditeten.

33-årige Anne Hathaway har endnu ikke bekræftet sin graviditet, men da hun forleden deltog i en stjernespækket brunch og stillede op til fotografering, var der ikke længere nogen tvivl, skriver Hello!.

Skuespillerinden siges at være i sit andet trimester, og hun strålede lykkeligt til brunchen. Hun har nemlig længe ønsket sig et barn.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Jeg har haft ét mål i mit sind de seneste 12 år, hvilket er: lav en film, lav en film, lav en film. Nu kan jeg sige: få en baby, få en baby, få en baby, fortalte hun sidste år til The Telegraph.

Se Nyhavn i 30'erne: Trailer til filmen "The Danish Girl"

Vil have mange børn

Ét barn er dog ikke nok for "The Devil Wears Prada"-skuespillerinden og hendes mand, produceren og smykkedesigneren Adam Shulman.

Anne Hathaway drømmer om at få et helt kuld. Først sine egne og derefter adoptivbørn.

- Jeg vil gerne have så mange, som jeg har råd til. Ikke bare økonomisk, men i form af tid, fordi jeg ønsker at være sikker på, at hver enkelt føler sig særlig, fortalte hun i 2014.

Støtter skuespillerven

Nu bliver Anne Hathaways største drøm altså virkelig, og det var da også med et stort smil, at hun forleden lod sig fotografere med sin gode ven og "Les Misérables"-kollega Eddie Redmayne.

Redmayne spiller med i "The Danish girl", der handler om den første person, der fik en kønsskifteoperation, nemlig danskeren Einar Wegener, og filmen har premiere i februar.

På trods af sin graviditet bliver Anne Hathaway også aktuel i hele to store film i 2016: Science fiction-filmen "Colossal" og fortsættelsen til "Alice i eventyrland".

Eddie Redmayne og Anne Hathaway.
Foto: AOP

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden