28. nov. 2012
Af af Hanne Rask

Skal Lykke May være Demi Moores svigermor?

Demi Moore
Demi Moore
Foto: AOP
Den forsmåede Demi Moore er tilbage på kærlighedsstien. Den amerikanske stjerne kan blive pap-svigerdatter til danske Lykke May.

Noget tyder på, at Demi Moore er ved at være kommet sig over bruddet med Ashton Kutcher, der efter seks års ægteskab var hende utro på parrets bryllupsdag sidste år.

Det var et hårdt slag for den smukke Demi Moore at måtte bryde med Kutcher. Hun tabte sig voldsomt og udviklede et massivt stofmisbrug. Nu tyder det dog på, hun er ved at være ved hægterne igen. I hvert fald menes det, at hun har kastet sin kærlighed på en ny ung knægt, skriver ekstrabladet.dk.

Der skulle være tale om den 26-årige Vito Schnabel, der er kunsthandler og søn af den Oscar-nominerede filminstruktør Julian Schnabel, der snart skal giftes med den danske supermodel Lykke May. Dermed er der en teoretisk mulighed for, at Lykke May bliver pap-svigermor til Demi Moore.

Demi Moore havde sin nye erobring med til fødselsdag hos modellen Noami Cambells mand, der tidligere på måneden fejrede sine 50 år i Indien.

Demi og Vito flirtede og dansede tæt hele aftenen, og den unge Schnabel, der tidligere har datet ældre kvinder, må siges i Demi Moore at have fundet en yderst attraktiv en af slagsen!

Læs mere om: