Tirsdag, 21. februar 2023 — af Laura Dalgård Hansen

Skønne billeder: Back to the future-stjerner genforenet

Michael J. Fox og Christopher Lloyd
Michael J. Fox og Christopher Lloyd
Foto: MEGA
"Tilbage til fremtiden" var et stort filmhit i 1980'erne, og forleden var flere af stjernerne fra filmen atter samlet.

Det var tilbage i 1985, at science-fiction-fans i selskab med Marti McFly rejste 30 år tilbage i tiden for siden at vende ”Tilbage til fremtiden”.

Filmen med Michael J. Fox i hovedrollen blev hurtigt et hit, og mange husker tydeligt ”Tilbage til fremtiden”, selv om det er 38 år siden, den fik premiere.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Derfor gik det også hurtigt viralt, da Lea Thompson i weekenden på Instagram delte en række billeder af, at hun atter var samlet med stjernerne fra 1980’er klassikeren.

- Ærligt, så havde vi en kanon tid, skriver hun til opslaget, hvor Lea Thompson, der spillede Lorraine Baines, ses i selskab med Christopher Lloyd, Michael J. Fox og Thomas F. Wilson, der spillede henholdsvis videnskabsmanden Dr. Emmet Brown, Marty McFly og Biff Tannen.

Anledningen til genforeningen er, at alle de fire ”Tilbage til fremtiden”-stjerner dukkede op til Fan Expo Portland, som er det perfekte sted at være, hvis man elsker tegneserier, science fiction, horror og meget andet fra popkulturen gennem tiden.

Den første "Tilbage til fremtiden"-film havde premiere i 1985. I 1989 udkom toeren, og året efter, i 1990, udkom treeren. 

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden