30. jan. 2014
Af Casper Nielsen

Skuespilleren Hugh Grant er pludselig far til tre

Hugh Grant.
Hugh Grant.
Foto: AOP
Hugh Grant er blevet afsløret som far til en lille dreng, som en svensk kvinde har født tilbage i 2012, samtidig med at den britiske superstjerne også ventede en søn med moderen til hans første barn.

Hugh Grant har fået børn med to forskellige kvinder inden for samme tid. Det skriver Daily Mail.

Men i modsætning til mødet med en prostitueret, der i sin tid kostede ham forholdet til Elizabeth Hurley, er der denne gang kommet et barn ud af affæren.

Ifølge avisen er den 53-årige skuespiller blevet afsløret som faderen til den søn, som den svenske tv-producer Anna Eberstein fødte i 2012.

Eberstein oplyste aldrig faderens navn på barnets fødselsattest, da hun forlod hospitalet med sin lille nyfødte søn i 2012.

Først fornylig gav faderen – Hugh Grant – sig officielt til kende på papiret.

Gravide samtidig

Det vides dog ikke, om Hugh Grant i den periode også har været kæreste med Tinglan Hong, der er mor til hans første barn, Tabitha, født i 2011, eller hvem skuespilleren er kæreste med nu.

I 2012 var Tinglan Hong gravid igen, men da hun fødte Hughs andet barn, sønnen Felix, var den engelske charmedreng allerede i al hemmelighed - ihvertfald for offentligheden - blevet far igen.

Svenske Anna Ebersteins graviditet overlappede nemlig Tinglan Hongs – så på et tidspunkt i 2012 ventede de altså begge barn med Hugh Grant, samtidig.

En måned før Eberstien skulle nedkomme flyttede hun tilmed pludselig ind en ny luksus lejlighed I London – købt kontant for godt 24 millioner danske kroner.

Lejligheden ligger i London-bydelen Fulham, og både Tinglan Hong og Anna Eberstein bor i gåafstand til Hugh Grants bopæl i samme område.

Om den 33-årige frøken Hong vidste noget om Hugh Grants affære med svenske Anna Eberstein, der er i midten af trediverne, melder historien intet om.

Kun at stjernen fra ”Fire bryllupper og en begravelse” og "Bridget Jones' dagbog" nu har tre børn, men stadig intet bryllup på sit CV.

Læs mere om: