Skuffet Helen Mirren: Der mangler nøgenbilleder af mig

Helen Mirren.

Helen Mirren.

Krestine Havemann/BILLED-BLADET
69-årige Helen Mirren, der blandt andet har spillet dronning Elizabeth, smiler skævt af den store billed-lækage-sag fra Hollywood.

"Hvorfor skal det kun være de unge, smarte Hollywoodstjerner, der bliver hacket og får stjålet deres frække selfies?"

Sådan synes den 69-årige stjerneskuespiller Helen Mirren at tænke efter sidste uges turbulens, hvor en hacker havde skaffet sig adgang til en lang række unge Hollywoodkvinders frække mobilbilleder og lagt dem ud på nettet til offentligt skue. Helen Mirren synes, der mangler lidt bredde på feltet, og det ville hun gerne selv hjælpe med at skaffe.

- Jeg tjekkede konstant og desperat listen over personer, som var blevet hacket, fordi jeg håbede på at se mit eget navn. Du er ingenting, før din telefon bliver hacket. Da jeg så fandt ud af, at jeg ikke var på listen, blev jeg fornærmet, siger Helen Mirren med et glimt i øjet til The Sun.

Efter den friske kommentar fandt Helen Mirren dog hurtigt den alvorlige mine og sendte sin klare mening om sagen afsted.

- Hele ideen om privatliv forsvinder lige pludselig. Det er ufatteligt fornærmende, umodent og dumt at hacke sig ind på kendte kvinders telefoner, siger skuespillerinden.

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden