6. feb. 2021
Af Niels Burgos

Sødt foto: John Travolta i Grease-dans med sin datter

John Travolta, Ella Travolta
John Travolta, Ella Travolta
Foto: Ritzau Scanpix
- En fantastisk oplevelse, siger hans 20-årige datter Ella.

Det kan godt være, at John Travolta har rundet de 66 år, men han har stadig sine legendariske dansetrin i fødderne. Det viser han i en helt ny reklamefilm, hvor han oven i købet viser sine berømte "mooves" sammen med sin 20-årige datter, Ella, der end ikke var født, da Travolta fik verdenssucces med filmen "Grease" i 1978. Den nye tv-reklame får premiere under USA's største sportsbegivenhed, the Superbowl, der spilles den 8. februar.

En fantastisk oplevelse

- Det var en fantastisk oplevelse - en enorm glæde, siger Ella om oplevelsen. John Travolta viste hende trinnene til Grease-sangen "Born to Hand Jive". Og mens far havde helt styr på dansen, kan man i den sjove video også se, at det er Ella, der må vise sin far, hvordan det lille videokamera fungerer.

https://imgix.billedbladet.dk/kelly1.jpg
Kelly Preston, John Travolta, Ella Travolta
Foto: Mega

Rørende minde om mor

Det er ikke første gang, de to danser sammen. I august lagde John Travolta en lille video ud på Instagram - blot en måned efter, at John mistede sin elskede hustru og Ella mistede sin mor, Kelly Preston, der bare 57-år gammel i juli døde efter en årelang kamp mod kræft. Her dansede far og datter sammen for at mindes Kelly Preston.

"Det var en af de ting, Kelly elskede højst - at danse med mig" skrev John Travolta dengang.

Læs mere om: