Torsdag, 20. april 2023 — af Regitze Ørnstrup Christensen

Spændende rygte til fans af vampyrer og varulve: Twilight-sagaen bliver til tv-serie

Twilight
Taylor Lautner, Kristen Stewart og Robert Pattinson.
Foto: Thomas Peter/Reuters/Ritzau Scanpix
Uden at være 100% bekræftet lyder det til, at ”Twilight”-sagaen også er på vej mod at blive en tv-serie

Fortællingen om vampyrer, mennesker og varulve har siden Stephenie Meyer udgav den første bog i ”The Twilight Saga” i 2005 været populære.

Men som med så meget andet, så rammer bøgerne typisk lidt flere, når de bliver filmatiseret. Og sådan gjaldt det også for historierne om Isabella Swan, Edward Cullen og Jacob Black.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Teenagere verden over blev fortabt i kærlighedshistorien mellem vampyren Edward Cullen og mennesket Isabella Swan. Men ingen filmisk kærlighedshistorie er simpel – heller ikke denne.

”Twilight” sagaen bestod af fire bøger, men blev filmatiseret til fem film.

Og nu fortællingen endnu en gang fortolkes.

For nylig kom det frem at ”Harry Potter” ville blive til en tv-serie, og vej lader det nu også til at ”The Twilight Saga” går. Det skriver det amerikanske medie The Hollywood Reporter.

Ifølge medie er det endnu ikke fuldt bekræftet, og at man stadig kun er på det tidlige udviklingsstadie. Dog er det blevet oplyst, at det er underholdningsselskabet Lionsgate Television, der skal stå bag den kommende tv-serie, mens det er skuespillerinden Sinead Daly, der skal stå for at skrive manuskriptet til serien.

Dog skriver The Hollywood Reports også, at de fra kilder har fået at vide, at forfatteren til bøgerne Stephenie Meyer også forventes at blive involveret i den kommende tv-serie.

I filmene bliver de tre hovedroller spillet af Kristen Stewart, Robert Pattinson og Taylor Lautner, men hvem der eventuelt indtager deres roller som hhv. Isabella Swan, Edward Cullen og Jacob Black i en kommende tv-serie vides endnu ikke.

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden