Stjernen fra Alene Hjemme: Ensom jul

Brenda Fricker og Macaulay Culkin i "Alene hjemme 2 - glemt i New York"

Brenda Fricker og Macaulay Culkin i "Alene hjemme 2 - glemt i New York"

Foto: Ritzau Scanpix
75-årige Brenda Fricker fra "Alene Hjemme 2" går en trist højtid i møde.

I filmen "Alene hjemme 2 - glemt i New York" ser vi den irske skuespiller Brenda Fricker i rollen som den lidt triste dame med alle duerne - men i det virkelige liv har Brenda Fricker ikke som i filmen den lille glade Kevin McCallister (Macaulay Culkin) til at muntre sig op. I et interview med Radio 1 fortæller 75-årige Fricker, at hun går en ensom jul i møde.

 

Gammel og bor alene

- Jeg har det ok. Klarer mig igennem ... som alle andre, fortæller Brenda Fricker til radioværten Ray D'Arcy. - Jeg er 75 nu, og jeg ville lyve, hvis jeg påstod, at det bliver en rar og glad jul - fordi jeg er gammel og bor alene. Det kan være meget mørkt. Jeg slukker min telefon og trækker gardinerne for. Jeg har optaget nogle gode tv-programmer, og jeg har min hund - så jeg klarer mig igennem på dén måde.

Fik en Oscar

Brenda bor i Dublin og anses for en af Irlands største skuespillere. Ud over sin mindeværdige rolle i "Alene hjemme 2 - glemt i New York" har hun hele seks årtier bag sig  på teatret og i film - og for sin birolle i filmen "My Left Food" vandt hun en Oscar. 

Spar 281 kr. på 13. nr. af BILLED-BLADETKlik her og læs hvordan

 

Hun stoppede sin karriere definitivt i 2014 - og har aldrig giftet sig igen efter sin skilsmisse fra instruktøren Barry Davies i 1988. 

"Alene hjemme 2 - glemt i New York" sendes på TV 3 lillejuleaften kl. 20.30.

 

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Udvalgt til dig

Fra forsiden