Torsdag, 3. marts 2022 — af Christinna Braun

Stjerneskuespilleren Sally Field: Sådan ser hun ud i dag

Sally Field. Fra "Mrs. Doubtfire", "Det vilde ræs" og "Skadestuen." 
Sally Field. Fra "Mrs. Doubtfire", "Det vilde ræs" og "Skadestuen."
Foto: MEGA
Hollywood-skuespilleren Sally Field er fyldt 75.

Sally Field begyndte sin skuespilkarriere i midten af 60’erne og har siden haft stor succes på det store lærred i både film og serier.

Du husker hende måske som Miranda Hillard i ”Mrs. Doubtfire”, hvor hun er gift med Daniel, spillet af Robin Williams, som klæder sig ud som en gammel dame for at vinde sin hustrus hjerte tilbage.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Eller måske er det i rollen som Betty Mahmoody i filmatiseringen af ”Ikke uden min datter”, hvor hun flygter fra sin voldelige ægtemand i Iran med deres lille datter.

Sally Field har haft mange store roller, og hun har været nomineret til et hav af store priser. For sin rolle som Norma Rae i filmen af samme navn vandt hun hele syv priser, heriblandt både en Oscar, en Golden Globe og en pris for bedste skuespiller ved festivalen i Cannes i 1979.

Hun har blandt andet medvirket i film og serier som ”Skadestuen”, ”Brothers and Sisters”, ”En plads i mit hjerte” og ”Det vilde ræs.”

I dag er Sally Field 75 år. Hun var i en årrække gift med Steven Craig, som hun har to sønner, Peter og Eli, med. Parret blev skilt i 1975.

Senere blev hun gift med Alan Greisman, som hun fik sønnen Sam med. De blev skilt i 1994.

Forleden deltog Sally Field i premieren på den nye HBO-dramaserie ”Winning Time: The Rise Of The Lakers Dynasty”. Her blev hun fotografet på den lilla løber.

Se de nye billeder af Sally Field herunder.

Foto: MEGA
Foto: MEGA

Udvalgt til dig

Fra forsiden