Susan Sarandon afhængig af hash

Susan Sarandon

Susan Sarandon

Foto: All Over
"Thelma og Louise"-skuespilleren med en joint i hånden er ikke et sjældent syn, og hun afslører, at hun ryger masser af cannabis før prisuddelinger.

- I dag er der mange kvinder, der ikke ligner det, man skulle tro, 67 så ud som, så jeg er ikke så usædvanlig. Meget af det handler om at være glad og nysgerrig og at holde fast i sin humoristiske sans. Men mit primære råd er først og fremmest at lade være med at ryge - eller rettere, lad være med at ryge cigaretter!

Ordene er Susan Sarandons, og hun er næppe en kvinde, der bør give råd om at ryge andet end cigaretter. Hun er nemlig storforbruger af cannabis, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg er afhængig af cannabis, men tobak er det værste for huden. Derfor handler det om mådehold, siger hun.

Høj til prisuddelinger

Skuespillerinden har aldrig holdt det hemmeligt, at hun er glad for at blive høj i ny og næ, og hun afslører da også, at hun som oftest har røget hash til alle prisuddelinger i branchen. Dog med undtagelse af den årlige Oscar.

Susan Sarandon var nomineret til prisen fire gange for roller i andre film, inden hun endelig modtog en Osar i 1995 for sin rolle i "Dead man walking".

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden