12. apr. 2016
Af af Casper Nielsen

Susanne Bier holdt premiere i Hollywood

Susanne Bier
Susanne Bier.
Foto: All Over
Den danske Oscar-instruktør var i et nedringet design, da hun var til stor galla-premiere på sin nye TV-serie ”The Night Manager” ("Natportieren") i Hollywood.

Susanne Bier gav den hele barmen, da hun indtog Hollywoods røde løber. Den Oscar-vindende danske instruktør havde forleden premiere på sin nye TV-serie ”The Night Manager” i DGA Theatre i West Hollywood.

Og det blev markeret med store smil og i en dybt nedringet drøm af en kjole, designet af Jesper Høvring.

https://imgix.billedbladet.dk/bier_0.jpg
Susanne Bier
Foto: All Over

Mens kæresten Jesper Vinge Leisner indtog Grøften i Tivoli i København, og gav den hele armen med sit Tivoli TAM TAM-hold, gjorde Susanne Bier en flot figur i Hollwood.

Gå ikke glip af en nyhed eller en fordel. Klik her og meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev!

Stjerner med Susanne Bier

“The Night Manager” – som Bier har sat i scene - er en engelsk-amerikansk TV-serie med Tom Hiddleston, Hugh Laurie, Olivia Colman, David Harewood, Tom Hollander and Elizabeth Debicki i hovedrollerne. Den er baseret på romanen af same navn fra 1993 af spionforfatteren John le Carré, men er blevet opdateret til nutiden.

TV-serien på seks episoder gik i luften i Storbritannien den 21. februar, men i USA begynder den først den 19. april 2016, og det skulle Bier naturligvis markere.

Herhjemme får den nu anmelderroste serie premiere søndag 17. april kl. 20 på DR1.

LÆS MERE: Susanne Bier modtager riddekorset

Læs mere om: