29. jul. 2013
Af Hanne Rask

Tilgiv din mor, Jennifer Aniston

justin theroux, jennifer aniston
Jennifer Aniston sammen med Justin Theroux.
AOP
Jennifer Anistons kommende mand, Justin Theroux, trygler sin elskede om at forsone sig med hendes mor.

I mere end 17 år har Jennifer Aniston været på kant med sin 76-årige mor, Nancy Aniston, og af samme grund, har den 44-årige skuespiller ingen planer om, at invitere sin mor med til sit kommende bryllup med den 41-årige Justin Theroux. Men det er gommens ønske, at Jennifer forsoner sig med sin mor, så den aldrende kvinde deltager i parrets forestående bryllup. Det skriver Ekstra Bladet.

Mor og datter ragede uklar i 1996, hvor Nancy Aniston i et TV-interview talte om sit komplicerede forhold til datteren. Forholdet forværredes yderligere, da Nancy Aniston tre år efter udgav bogen 'From Mother and Daughter to Friends: A Memoir', hvor endnu flere afslørende detaljer omkring Jennifer Aniston blev afsløret.

De sidste 14 år har kontakten mellem mor og datter været yderst sparsom, og af samme grund var Nancy Aniston ikke inviteret med, da Jennifer Aniston i år 2000 blev gift med Brad Pitt.

Situationen ændrede sig dog lidt, da Nancy Aniston for to år siden fik et slagtilfælde. Ikke mindst på Justin Therouxs opfordring tog han og Jennifer til hospitalet for at tilse den syge Nancy Aniston. Det er svigersønnens store ønske, at mor og datter forsones, så det kommende bryllup bliver med moren som gæst. Og noget tyder på, at der er håb forude. Rygter vil, at parret i sidste uge var på restaurant med begge deres mødre, og mon ikke snakken er gået på planlægningen at den kommende begivenhed...

Læs mere om: