15. jul. 2016
Af Juliane Olsen

TILLYKKE: Gitte Nielsen fylder 53 år

Gitte Nielsen
Foto: Krestine Havemann
Skuespiller Gitte Nielsen har fødselsdag og kan blandt andet se tilbage på 53 år med en flot Hollywood-karriere, fire børn og fem ægteskaber.

Danske Gitte Nielsen er den første til at fortælle åbent om, at hendes liv har været fyldt med op- og nedture.

Talkshow-værten og skuespilleren med den flotte Hollywood-karriere fylder 53 år, og mon ikke dagen bliver fejret med maner.

Gitte Nielsen, der er født i Rødovre, er bosiddende i Los Angeles og har blandt andet udgivet selvbiografien ”Gitte Nielsen – du har kun ét liv – sådan fandt jeg tilbage til mig selv”.

Meld dig til BILLED-BLADETs nyhedsbrev og opdag en verden af fordele! Klik her!

Gitte Nielsen har fire sønner

Mest berømt er hun måske for sit to år lange ægteskab med kollegaen Sylvester Stallone, der netop er fyldt 70 år, tilbage i 1980’erne.

Efter Sylvester Stallone var Gitte Nielsen gift med henholdsvis Sebastian Copeland (1990-1992) og derefter Raoyl Meyer (1993-2005), før hun i 2006 giftede sig med den 15 år yngre tjener Mattia Dessi.

Gitte Nielsen er i alt mor til fire, nemlig sønnerne, Julian, Killian, Douglas Aaron og Raoul Jr. Ayrton, som hun har fra sine ægteskaber med henholdsvis Kasper Winding, Mark Gastineau og Raoul Meyer.

Har kæmpet med alkoholmisbrug

Samtidig har skuespilleren i mange år kæmpet med sin alkoholafhængighed, hvilket i 2007 førte til en indlæggelse på en afvænningsklinik.

Gitte Nielsen har været åben om sit misbrug og har erklæret, at alkoholisme er en sygdom, hun aldrig helt slipper af med.

LÆS MERE: Derfor kiggede Gitte Nielsen dybt i vodkaflasken

Senest markerede Gitte Nielsen sig sidste år med talkshowet ”Gitte Talks” på Kanal 4, hvor en række kendte gæster blev inviteret i studiet.

BILLED-BLADET ønsker tillykke med dagen.

Læs mere om: