25. sep. 2016
Af Luise Marie Bekker

TILLYKKE: Heather Locklear fylder 55 år

Heather Locklear.
Heather Locklear.
Foto: AOP
"Melrose Place"-stjernen runder et halvskarpt hjørne i dag. Heather Locklear fylder 55 og har en datter, der ligner hende på en prik.

Det er ikke til at se det, men Heather Locklear fylder 55 år i dag søndag den 25. september.

Hun kickstartede sin karriere ved at arbejde som model under studierne, og i 1979 blev hun spottet og tilbudt sin første rolle i en TV-film. Rigtig kendt blev hun dog først som Sammy Jo i "Dollars" i 80'erne, men så var hendes navn også på alles læber verden over.

Serie-dronning

Samtidig fik hun en rolle i "TJ Hooker", hvor hun spillede over for William Shatner. Hendes popularitet fortsatte i 90'erne, hvor hun spillede Amanda i "Melrose Place", og selvom hendes replikker i soap-serien ofte virkede som genbrug fra "Glamour", havde hun sin egen evne til at fyre dem af, så serien fik liv, og rollen fik hende nomineret til en Golden Globe fire år i træk.

I 2009-2010 fik serien et comeback med et nyt ungt cast, dog endnu en gang med Heather Locklear. Derudover har hun de sidste mange år haft mindre roller i serier af forskellig popularitet.

Heather Locklears datter ligner mor på en prik

Heather Locklears storhedstid er måske for længst passeret, og selvom den i dag 55-årige kvinde er flot og flatteret, er det nu hendes datter, der løber med titlen "sexet model".

Den snart 19-årige Ava, som Locklear har med sin eksmand guitaristen Richie Sambora, ligner sin mor på en prik, og arbejder ligesom sin mor som badetøjsmodel. Hun håber på også at få en karriere som skuespiller.

https://imgix.billedbladet.dk/30.2206354.jpg
Heather Locklear og datteren Ava.
Foto: AOP

Heather Locklear, der kun har det ene barn, har dannet par med flere rockstjerner, deriblandt Tommy Lee.

Siden 2013 har hun været kærester med plastickirurgen Dr. Marc Mani.

Læs mere om: