Torsdag, 5. januar 2017 - af Birgitte Engen

TILLYKKE: Skuespilleren Diane Keaton fylder 71 år

Diane Keaton

Diane Keaton.

Foto: AOP
Diane Keaton har aldrig været gift, men har haft berømte kærester. Og så er hun erklæret modstander af plastikkirurgi.

Den amerikanske skuespiller og instruktør Diane Keaton startede en hel trend, da hun i 1977 spillede titelrollen i filmen "Annie Hall" (på dansk ”Mig og Annie”). Her var hun klædt i herretøj med løse bukser, slips, vest og sort hat, hvilket fik mange kvinder til at gå i herretøj i 70'erne.

Filmen var instrueret af hendes daværende kæreste Woody Allen, som også spillede den mandlige hovedrolle. Og ud over at gøre hende til et modeikon, indbragte filmen hende også en Oscar.

Diane Keaton, Woody Allen
Foto: AOP

Lige siden dengang har Diane Keaton også privat holdt fast i "Annie Hall"-stilen, og selv på den røde løber ses hun ofte med hat - gerne en sort bowlerhat.

Woody Allen er stadig nær ven af Diane Keaton 

I det hele taget er det Woody Allens film, der har tegnet Diane Keatons karriere. De to blev kærester i 1971 og arbejdede sammen på i alt otte film mellem 1971 og 1993. Og selv om deres private forhold sluttede i 1979, har hun senere fortalt, at Woody Allen er forblevet en af hendes bedste venner. 

Dengang sluttede forholdet, fordi Diane Keaton blev kæreste med en anden berømt skuespiller Warren Beatty, og hun har også været kæreste med Al Pacino, men hun er aldrig blevet gift.

De dygtige filmstjerne har stadig gang i karrieren - i 2016 lagde hun stemme til Jenny i animationsfilmen "Find Dory", og hun spillede nonne over for Jude Law i den helt nye TV-serie "The Young Pope" ("Den unge pave").

Diane Keaton er erklæret modstander af plastikkirurgi, så det er helt fortjent at lykønske hende med, at hun også holder sig godt, som det fremgår af dette gallerI:

GALLERI: Seje senior-superstjerner

Hjerteligt tillykke med de 71 år. 

 

 

 

Læs mere om:

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden