Tillykke til Joan Collins

Foto: AOP
Den aldrende Dollarsstjerne Joan Collins har stadig sit gode udseende i behold trods sin høje alder - og i dag bliver hun 81 år.

Nogle ser mere slidte ud end andre, når de når en alder af 81 år, som Joan Collins fylder i dag.

Men Dollarsstjernen Joan Collins er en af dem, der på vej mod de 90 må siges, stadig at have det gode udseende i behold.

Den 23. maj 1933 blev den lille Joan Henrietta Collins født i det vestlige London, og allerede som 9-årig debuterede hun på de skrå brædder i ”Et dukkehjem”. I en alder af 22 år førte hendes veje til Hollywood, og i dag er hun bedst kendt som den usympatiske Alexis Carrington Colby fra TV-serien Dollars.

Anbefaler rød læbestift

Siden slutningen af ​​1970'erne har Joan Collins skrevet flere bøger, blandt andet om skønhed, hvor hun deler ud af sine gode råd. Dollars-stjernen benægter at have fået foretaget ansigtsløftninger, skønt det er mere reglen end undtagelsen i Hollywood. Men nej, Botox er gift for ansigtet, mener den aldrende skønhed.

Hendes udseende har stort set ikke ændret sig siden 1950´erne, og mens nogen mener, det er umuligt, at hun ikke har fået gjort noget ved sit ansigt, fortæller stjernen selv, at hun blot bruger rynkecreme, og at det altid virker godt at tage rød læbestift på  - hvad hun så stort set også altid gør!

Joan Collins er lykkeligt gift med sin femte ægtemand, den 32 år yngre Percy Gibson, og hun har døtrene Tara og Katy samt sønnen Sacha fra tidligere ægteskaber.

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden