Fredag, 9. oktober 2015 — af af Karina Didriksen

Tom Cruise og Nicole Kidmans datter gift

Tom Cruise og Nicole Kidman med adoptivbørnene Connor og Isabella i 1996.
Tom Cruise og Nicole Kidman med adoptivbørnene Connor og Isabella i 1996.
Foto: AOP
22-årige Isabella Cruise har giftet sig med sin kæreste Max Parker, men hendes skuespillerforældre Tom Cruise og Nicole Kidman deltog ikke i brylluppet.

Tom Cruise kom ikke til at føre sin ældste datter Isabella Cruise op ad kirkegulvet, og Nicole Kidman fik ikke sin datter at se i brudekjolen.

Ingen af Hollywood-stjernerne var nemlig til stede, da deres fælles datter Isabella Cruise i september giftede sig med sin kæreste gennem knap et år, it-konsulenten Max Parker. Det skriver Hello Magazine.

Brylluppet fandt sted på det fine Dorchester Hotel i London fredag den 18. september, og kun parrets nærmeste venner var til stede ved den private begivenhed.

Tom Cruise og Nicole Kidmans adoptivdatter

53-årige Tom Cruise og 48-årige Nicole Kidmans datter har gennem længere tid boet i London, hvor hun arbejder på en karriere som professionel makeup-artist. Det er i Englands hovedstad, at hun har mødt sin ægtemand.  

Hollywood-stjernerne Tom Cruise og Nicole Kidman var gift fra 1990-2001, og de adopterede Isabella i 1993. To år senere fik de adoptivsønnen Connor, og heller ikke han var med til brylluppet. 

Ifølge Hello Magazine blev det angiveligt besluttet, at hverken Nicole Kidman eller Tom Cruise skulle deltage i deres datters bryllup for at forhindre det i at udvikle sig til et mediecirkus. 

Isabella Cruise.
Isabella Cruise.
Foto: AOP

Seneste nyt

Relaterede artikler

Udvalgt til dig

Fra forsiden