2. okt. 2013
Af Malan Joensen

Tom Hanks: Filmflop kan være godt

Tom Hanks.
Tom Hanks.
Foto: AOP
Den succesrige Hollywoodskuespiller mener, at det har været godt for ham, også at være med i film, der floppede.

Tom Hanks kan skrive en række flotte film på CV’et og deriblandt også nogle mindre succesfulde.

Skuespilleren, der blandt andet er kendt fra filmen "Forrest Gump", mener dog, at det kan være sundt også at opleve lidt arbejdsmæssig modgang.

Det skriver den britiske avis The Sun ifølge Ekstra Bladet.

Tom Hanks, 57 år, fortæller, at han ikke bliver bekymret, hvis en af hans film flopper, fordi det er med til at holde ham nede på jorden:

- Jeg har været heldig i min karriere, fordi jeg har taget dårlige beslutninger og lært af dem. Jeg lavede filmen 'Splash', og den var succesfuld. Siden har jeg været i film, der floppede. Der var ikke nogen, der lagde mærke til mig. Men hvis jeg havde fået succes fra den ene dag til den anden, så havde jeg haft problemer. Da berømmelsen kom, var jeg klar til den.

I samme interview fortæller Tom Hanks også, at penge ikke betyder noget for hans motivation i faget:

- Da jeg var med i en tv-serie, der hed 'Bosom Buddies' tjente jeg 5.000 dollar (27.612 danske kroner red.) om ugen. Hvis jeg havde tjent det resten af mit liv, så ville jeg være glad. Men jeg har fået åndssvage summer penge i et stykke tid. Det bedste er ikke at skylde penge til nogen. Men penge har aldrig været min drivkraft. Du kan bo i det største og bedste hus i verden, men det er noget skidt, hvis du ikke er glad.

Læs mere om: