15. apr. 2015
Af Lene Skriver Bak

Tom Hanks’ kone opereret for kræft

https://imgix.billedbladet.dk/media/article/tom-hanks-rita-wilson.jpg
All Over Press
Tom Hanks’ kone, skuespilleren Rita Wilson, afslører, at hun har fået fjernet begge bryster efter hun blev diagnosticeret med brystkræft.

58-årige Rita Wilson, der er gift med Hollywood-stjernen Tom Hanks, har fået fjernet begge sine bryster, efter det stod klart, at hun havde brystkræft.

- Jeg har taget orlov fra forestillingen ”Fish in the Dark” for at håndtere personlige sygdomsproblemer, skriver Rita Wilson i en pressemeddelelse.

LÆS MERE: Tom Hanks indrømmer: Jeg har sukkersyge

Tom Hanks og konen gik til ny læge

Rita Wilson har gået til årlige lægetjek for at holde øje med forandringer, men selvom biopsier ikke viste noget at bekymre sig om, opfordrede en ven Rita Wilson til at opsøge en anden læge og blive undersøgt igen.

- I sidste uge undergik jeg, med min mand ved min side og med min families støtte og kærlighed, en dobbelt masektomi og genskabelse af bryster på grund af brystkræft. Jeg er ved at komme til hægterne igen og vigtigst af alt; jeg forventes at komme mig helt. Hvorfor? Fordi vi fandt det tidligt, jeg har fremragende læger og jeg fik en anden læges råd, skriver Rita Wilson i pressemeddelelsen, som er sendt til det amerikanske magasin, People.

Rita Wilson har medvirket i film som ”Sleepless in Seattle” og ”Runaway Bride” og TV-serier som ”Girls” og ”The Good Wife”.

Læs mere om: