19. feb. 2017
Af Niels Burgos

Tom Hanks og fru Rita: Vi er seje bedsteforældre

Rita Wilson, Tom Hanks
Rita Wilson, Tom Hanks
Foto: All Over
Den 60-årige Tom Hanks og hans jævnaldrende hustru Rita Wilson er bedsteforældre til tre små piger - og det elsker de.

- Jeg tror, vi må være de mest seje bedsteforældre, sagde Tom Hanks med sit velkendte, varme smil iflg. HELLO! til TV-programmet Entertainment Tonight, da han og fru Rita Wilson var på den røde løber ved et stort velgørenhedsshow i Los Angeles. Tom Hanks og Rita Wilson har været gift siden 1988 - og sønnen Colin er far til pigerne Olivia, 6, og tre-årige Charlotte. I december blev flokken af børnebørn forøget, da parrets 26-årige søn, Chad, blev far til en lille pige.

Tom Hanks: Man bliver underholdt

- Når man har børnebørn ... og er sammen med et af dem ... eller dem alle tre - ja, så er der ikke brug for hverken bøger, radio og TV. Man bliver undeholdt af dem hvert eneste øjeblik. Man kan bare sætte sig og nyde showet, mener Tom Hanks.

Det lader dog ikke helt til, at børnebørnene nødvendigvis har det på samme måde. - Jeg tror, de bare bærer over med os, siger Tom - og fru Rita tilføjer: - Nogle gange ser de bare på os, som om de tænker "Hvad??!".

Men mon ikke, det også kan score på bedsteforældre-kontoen, hvis Tom Hans f.eks. lægge en dvd med "Toy Story" i afspilleren?

LÆS MERE: Rørende video: Tom Hanks overraskede brudepar

Læs mere om: