Val Kilmer ramt af kræft: Sådan ser han ud i dag

Val Kilmer

Val Kilmer

Foto: MEGA
Meget har ændret sig for stjerneskuespilleren Val Kilmer, siden han medvirkede i ”Top Gun”.

Hollywoodstjernen Val Kilmer brillerede på filmlærredet i den ikoniske 80er film ”Top Gun”, hvor han havde rollen som den sexede og kække Tom ”Iceman” Kazansky – rivalen til Tom Cruises rolle, Pete "Maverick" Mitchell.

Rollen i ”Top Gun” er blot en af de mange film, hvor Val Kilmer har vist sit værd som dygtig skuespiller, men i dag, hvor stjernen er fyldt 60, er der meget, der har ændret sig.

Kræft i halsen

Den amerikanske skuespiller oplevede i 2014 følelsen af at have en klump i halsen, og han havde samtidig svært ved at synke. Det viste sig desværre, at det var halskræft, og den garvede stjerneskuespiller gennemgik derefter operation, kemoterapi og stråler.

BILLED-BLADET som abonnement?Klik her og læs hvordan!

Skjuler med tørklæde

Kemoterapien og strålerne gjorde, at Val Kilmer havde brug for en såkaldt ”Tracheostomi”, hvor man får et rør opereret i halsen, så man kan få hjælp til at trække vejret. Derfor benytter den 60-årige Val Kilmer i dag et tørklæde til at skjule røret. I dag er Val Kilmers stemme desværre også stærkt forandret.

Savner stemmen

I et interview med Good Morning America fortæller Val Kilmer, at han har det bedre, end han ser ud. I interviewet blev han spurgt, hvad han savner mest ved sin gamle stemme, hvortil han svarede:

- At jeg havde en! Og at jeg ikke grinte som en pirat, lyder det fra Val Kilmer.

Val Kilmer har også medvirket i store film som ”Batman Forever”, ”Tombstone” og i rollen som Jim Morrison i ”The Doors”.

Val Kilmer i dag
Foto: MEGA

Val Kilmer i dag

 

Seneste nyt

Læs mere om:

Fra forsiden