19. sep. 2013
Af John Lautrup

Will Smith hørte om sin skilsmisse i sengen

Will Smith
Will Smith og Jada Pinkett Smith.
Foto: AOP
Den amerikanske skuespiller Will Smith fik serveret nyheden om sin skilsmisse, mens konen lå ved hans side i sengen.

Rygterne om en skilsmisse mellem Will Smith og hans kone, Jada Pinkett Smith, løber med jævne mellemrum i den amerikanske presse. Og en aften løb de lige ind i ægtesengen hos det berømte par og skabte en noget bizar situation, fortalte Will Smith forleden i et talkshow ifølge TV 2 GO'.

Episoden indtraf for et år siden.

- Der var alle disse rygter omkring, at jeg og Jada skulle skilles. Så jeg får denne Google Alert (internet-telegram fra en nyhedstjeneste, red.). Jeg ligger i sengen med Jada. Der står "Jada Pinkett Smith indleverer skilsmisse-dokumenter". Så jeg tænker: Det her er sindssygt, fortalte Will Smith ifølge TV2 GO'.

Han vendte sig mod konen og spurgte forvirret, hvor hun havde været i går. Men hun kunne heldigvis berolige ham. Historien var opspind. Hun ville ikke skilles.

Men Will Smith indrømmer gerne, at ægteskabet er noget af en mundfuld.

- Det er ikke nemt. Det er den individuelt sværeste ting, du nogensinde kommer til at gøre i dit liv. At forsøge at håndtere livets udfordringer, familie og kærlighed - side om side med én person resten af livet. Det er en kamp, sagde han i talkshowet.

Han og Jada blev gift i 1997 og har sammen børnene, Willow og Jaden.

Læs mere om: