23. maj. 2022
Af Christinna Braun

Wow! Sharon Stone smider skørtet midt på den røde løber

Stjerneskuespilleren Sharon Stone lavede et vildt tøjskifte og smed sit lange skørt midt på den røde løber.

Et af de helt store sexsymboler fra 90’erne, Sharon Stone, beviste forleden, at selvom hun er blevet ældre, har hun bestemt ikke mistet gnisten og evnen til at overraske.

I hvert fald ankom Sharon Stone, 64, til den røde løber på Cannes Film Festivalen i en blå/hvid-mønstret kjole med stropper og et stort skørt, der også var mønstret i samme farver.

Skørtet, der havde et langt slæb, sad monteret på Sharon Stones kjole, og mange tilskuere ved løberen troede nok, at det skulle blive der – men der fik de sig en overraskelse.

To galante mænd iført solbriller fulgtes med Sharon Stone på løberen, og da tiden var rigtigt – midt på den røde løber – tog begge mænd fat i det store og lange skørt og afmonterede det fra skuespilleren.

Det lod Sharon Stone stå tilbage med et kropsnær kjole i det smukke blå/hvide mønster, og de mange, mange kameraer knipsede løs af den smukke skuespiller og model, som smilede stort efter sin overraskende entré.

Se billederne af Sharon Stones kjole-finte i galleriet over artiklen.

Sharon Stone er en amerikansk skuespiller, bl.a. kendt fra film som ”Iskoldt begær” (På engelsk ”Basic Instinct”, red.) og ”Casino”.

Billedet herunder viser Sharon Stone i ”Iskoldt begær”.

https://imgix.billedbladet.dk/megam9416_147952ar.png
Foto: MEGA

Læs mere om: