Tirsdag, 2. april 2013 - af Hanne Rask

Heidi Klum reddede sin søn fra druknedøden

Heidi Klum
Heidi Klum.
Foto: AOP
Havde det ikke været for en hurtig indsats af Heidi Klum, kunne ferieturen med familien have fået en tragisk udgang.

Den tidligere supermodel Heidi Klum fik sig noget af en forskrækkelse, da hun i påsken var med sine fire børn i alderen tre til otte år og hendes kæreste -og tidligere bodyguard- Martin Kristen på ferie på Hawaii. Det skriver Ekstra Bladet.

Opholdet på det eksotiske feriested, der ikke mindst er kendt for sine imponerende surferbølger, kunne have endt tragisk, hvis det ikke var fordi en snarrådig Heidi Klum havde handlet hurtigt, da en stor bølge overmandede hendes næstældste søn, Henry, på syv år.  

Sammen med to barnepiger var Henry ude at svømme ud for Hawaiis hoved-ø, Oahu, da en kraftig bølge trak dem alle ned under vandet og fik dem til at miste orienteringen.

Heldigvis havde både Heidi Klum og hendes kæreste set bølgen, og kunne derfor hurtigt komme de tre til undsætning. Alligevel var episoden en ubehagelig oplevelse for den tidligere model:

-Jeg blev selvfølgelig angst for mit barn og alle andre i vandet. Men heldigvis er min søn en god svømmer og fik reddet sig selv i land. Vi fik alle i sikkerhed, fortæller Klum til US Weekly.

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden