Mandag, 30. juni 2014 - af John Lautrup

Heidi Klum: Heidi Klum sælger villa til 150 millioner - se billederne

Supermodellen har sat sin luksusvilla i californiske Brentwood til salg.

- Huset er et lille stykke paradis, siger Heidi Klum ifølge svenske Expressen om sin luksusvilla i Brentwood, Californien. Paradiset kan nu blive dit for den nette sum af 25 millioner dollar eller rundt regnet 150 millioner kroner.

For de penge får man otte soveværelser, 10 badeværelser, en såkaldt evighedspool, fontæner, en "hemmelig have" og et bibliotek med en boghylde, som angiveligt har stået i Napoleons sommerhus. Heidi Klum siger selv, at hun købte huset på grund af havudsigten.

- Sommetider sidder jeg i haven med en kop kaffe og kigger ud over Stillehavet og tænker, at det er et lille stykke af paradis, siger hun om huset i ejendomsmæglerens salgsopstilling.

Hus sammen med eksmanden

Heidi Klum købte villaen i 2010 med sin daværende mand, sangeren Seal, for 14 millioner dollar. Det er bygget i italiensk stil og er 1100 kvadratmeter stort. De renoverede huset i seks måneder, inden de flyttede ind. Men Seal skulle snart flytte ud igen. Parret blev skilt i 2012, efter at det kom frem, at Heidi Klum havde en affære med sin livvagt, Martin Kirsten. Dét forhold sluttede tidligere i år.

Heidi Klum har tre sønner med Seal og en datter fra et tidligere forhold til den italienske mangemillioner og ex-Formel 1-manager Flavio Briatore. 

Seneste nyt

Udvalgt til dig

Fra forsiden