15. nov. 2015
Af Ulrik Ulriksen

Heidi Klum tog over efter kronprinsesse Mary

Heidi Klum.
Foto: All Over/BILLED-BLADET
Sidste år var kronprinsesse Mary den store stjerne ved den tyske Bambi Award-galla. I år tog supermodellen Heidi Klum over og strålede om kap med sin Bambi-statuette på den røde løber i Berlin.
Tyskland sætter stor pris på supermodellen, designeren og skuespilleren Heidi Klum. Den 42-årige skønhed fra Bergisch Gladbach rettede alle sine 176 cm op af stolthed, da hun modtog det synlige bevis på, at hun er noget særligt i tyskernes bevidsthed.

Heidi Klum i hovedrollen

Årets Bambi Fashion Award gik således til Klum, som dermed fik en hovedrolle til den store, prestigefyldte prisfest i Berlin. Sidste år var det Danmarks kronprinsesse Mary, der var Bambi-festens midtpunkt, da hun modtog en Bambi Charity Award for sit velgørenhedsarbejde og sin indsats for at sætte fokus på kvinders rettigheder i hele verden.

Dejligt design

Heidi Klum stjal på alle måder scenen på den fornemme aften i Berlin, hvor det selvfølgelig drejede sig om priserne i de forskellige kategorier. Der var dog i høj grad også spotlight på de kvindelige gæsters kjoler. Heidi Klums mørke Zac Posen-robe var festens designmæssige højdepunkt.

GALLERI: Flotte kjoler til Bambi Awards

Læs mere om: